Best verkochte producten

Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Aanbiedingen

Onze winkels

Onze winkels

Heidestraat 55, 9170 De Klinge, België

MAgisch Winkeltje

RSS-feed

Geen RSS feed toegevoegd

Overzicht van producten van fabrikant LichtWesen

LICHTWESEN | Bewust en Volledig Leven (Aurahealing)De fijnstoffelijke krachten in de LichtWesen producten harmoniseren en activeren de stroom van levensenergie. Ze helpen de schat aan ongebruikte kwaliteiten te openen en brengen lichaam, geest en ziel in harmonie. LichtWesen essences hebben tot doel de eigen wezenskern te ontdekken en een vervuld leven te leven.


LichtWesen biedt sinds 1995 specifiek werkende energie-essences met kosmische krachten aan. De LichtWesen producten zijn van uitstekende kwaliteit en werking en werden reeds meerdere keren onderscheiden.


Wat is die geestelijke wereld, wat zijn geestelijke wezens?
Naast de materiële wereld is er nog een fijnstoffelijk gebied: ons lichaam bestaat uit materiële en fijnstoffelijke energetische deeltjes. De aarde bezit naast de materiële verschijnselen zoals gesteenten, planten en dieren, eveneens een energieveld met krachtlijnen en krachtplaatsen. En er zijn fijnstoffelijke gebieden waarin geestelijke wezens bestaan, die geen materieel, fysiek lichaam bezitten maar uitsluitend uit fijnstoffelijke trillingen bestaan. De meest bekende zijn de engelen.

Vele van deze wezens begeleiden de mensen op hun weg van ontwikkeling. Zij staan hen terzijde (zoals een beschermengel) of geven een impuls voor de ontwikkeling van zijn innerlijke kwaliteiten en talenten. Zij ondersteunen ons om moeilijkheden en opdrachten meester te worden, bewust te leven en zich het ware Zijn, de goddelijke vonk, het eigen wezen te herinneren. Tot deze helpende wezens behoren de Opgestegen Meesters, Engelen, Aartsengelen en Aardengelen. Hoewel zij geen fysiek lichaam bezitten en daarom voor de meeste mensen niet zichtbaar zijn, kan hun werking en hun energie beleefd en ervaren worden.

De in de LichtWesen boeken en kaartenset beschreven aanwezige wezens ondersteunen idereen die hen om hulp vraagt. En deze hulp geschiedt op verschillende manieren: soms ervaart men een directe verandering van het innerlijk Zijn, soms verandert de situatie, men heeft een gesprek dat helpt of men ontdekt een 'gereedschap'. De LichtWezen essences zijn zulke 'gereedschappen'. Zij zijn een geschenk van de geestelijke wereld, uit het geestenrijk, die ons ondersteunen bewust te leven.

In de LichtWesen essences is de trilling van deze wezens aan de materie gebonden. Je kunt de essence met een opgeladen batterij vergelijken, die stroom verzamelt en ter beschikking stelt, die men anders niet kon transporteren of opslaan.

Meer
Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items