Meru Piramide

Nieuw product

Meru Piramide

Leverbaar in 3 afmetingen:

 • KleinDe grootte van de piramide is 10 cm aan de basis.
 • Midden: De grootte van de piramide is 15 cm aan de basis.
 • Groot: De grootte van de piramide is 20 cm bij de basis.

Binnenkort in ons gamma !

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 3 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 3 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,60 €.


1.2 kg
Levertijd: 2 tot 3 dagen
 • Klein
 • Midden
 • Groot

Meer informatie

MERU PIRAMIDE

De Meru Piramide is een perfect Hoog-Energie instrument voor in huis, op het bureau of op een heilige plaats. Het combineert 2 eeuwenoude energetische hulpmiddelen: de PIRAMIDE en de SHRI YANTRA. Zij worden reeds duizenden jaren gebruikt om de vibraties en het bewustzijn te verhogen tot de hoogste niveaus.

Als een piramide en een Shri Yantra samengevoegd worden tot de vorming van een Meru Piramide, ontstaat een krachtig dubbel generator-effect. De Yantra straalt positieve levensversterkende vibraties opwaarts en die samenvloeien met de energie van de piramides.

De elegante koperen piramide is handmatig vervaardigd in dezelfde verhoudingen als de Grote piramide van Gizeh, Egypte; een structuur die onderzoekers tot op de dag van vandaag blijft verbazen door haar mystieke en ondoorgrondelijke krachten. Piramides verzamelen en verhogen dat wat gekend is bij verschillende culturen als Prana, Chi, Orgone of Levensenergie. Binnenin een piramide worden ook Levensversterkende  en Positieve vibraties voortgebracht via resonantie.

De Shri Yantra is een eeuwenoud symbool voor Harmonie en Eenwording, dat een grote hoeveelheid heling en licht aantrekt. Gedurende eeuwen hebben aanhangers het gebruikt om het bewustzijn te verhogen. In de Indische versie van Feng Shui, dat gekend is als Vastu, wordt het gebruikt om welbevinden, materiële en spirituele groei te bevorderen en voor het verwijderen van negatieve vibraties en  geblokkeerde energie in een huis of omgeving. Shri Yantra talismans worden ook gedragen voor zuivering, gezondheid en bescherming. Deze in koper geëtste Shri Yantra werd geactiveerd in een Heilig Krachtcentrum met gebruik van Mantras en zend continu de hoogste vibraties en Prana uit. 

Er zijn veel manieren waarop de Meru Piramide kan gebruikt worden, afhankelijk van zijn grootte. Hier volgen enkele suggesties:

Energie Opladen
• Kristallen, edelstenen, mineralen en sieraden uit natuurstenen worden gereinigd, helderder en opgeladen worden waardoor hun helingcapaciteit verhoogt. Vermoeide Kristallen worden gerevitaliseerd en gloeien opnieuw met nieuw leven.

•  De vibratie-kwaliteit van Etherische Oliën, Bloesemremedies, massage oliën, kruiden, enz. zullen sterk verhogen als ze geplaatst worden binnenin de koperen piramide en bovenop de Shri Yantra.

•  Water dat gedurende enkele uren of een nacht in een piramide verblijft wordt opgeladen en verkrijgt een zachtere smaak. Het kan gedronken worden als een tonic of gebruikt als huidwasmiddel op wonden, uitslag of insectenbeten. Het kan ook goed gebruikt worden om planten water te geven.

•  Fruit en groenten worden opgeladen met Prana Levenskracht en hun smaak verbetert na enige tijd in de Meru piramide te vertoeven. Voedsel wordt minder bitter (probeer koffiebonen), en natuurlijke smaken optimaliseren terwijl chemische smaken verminderen. De houdbaarheidsduur verlengt.

•  Plaats zaden in de piramide om de kiemkracht van het zaad en de gezondheid van de plant op te voeren. Of kweek gezondere en voedingsrijkere kiemen. Plantenstekjes kunnen sneller en met meer levenskracht schieten en groeien in de piramide.

• Andere mogelijkheden zijn het opladen van zout en andere kruiden, vitaminen en supplementen.

Ionisatie van de atmosfeer
Piramiden zijn natuurlijke ioniseerders die de luchtkwaliteit verbeteren. Negatieve ionen helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en besmettelijke stoffen in de lucht en bevorderen een gezondere atmosfeer.

Bescherming tegen Geopatische stress en Elektromagnetische vervuiling.
De Meru Pyramide kan ook in binnenruimtes geplaatst worden om te helpen bij het neutraliseren van de negatieve effecten van stralingsbelasting die veroorzaakt worden door computers, televisie, enz.
Een pendel kan gebruikt worden om de optimale positie te bepalen voor de piramide en ook om zijn effect te testen.
Sommige mensen ondervonden dat hun slaappatroon verbeterde en dat ze betert uitgerust opstonden na het plaatsen van een Meru Piramide dicht bij of onder het bed tijdens de nacht.

Manifestatie Versterker
Meru Piramides versterken en verhogen de energie. Schrijf op een stukje papier een intentie, een gebed of een wens en leg het opgevouwen op de Shri Yantra in het midden van de piramide. Hierdoor wordt de manifestatie versterkt en versneld. Het kan ondersteund worden door enkele malen per dag jouw gedachten te richten op deze intentie, maar herinner jezelf eraan er steeds bij te zeggen: “Niet mijn wil, maar Jouw Wil geschied”. Zend licht en positieve vibraties naar elke mogelijke situatie of naar elke persoon door hun naam op het papiertje te schrijven. 

Chakra Balansering
Een andere manier om de hoge vibraties fysiek te benutten is door op de grond te liggen en de Sri Yantra onder jouw lichaam, ofwel ter hoogte van een Chakra punt ofwel ter hoogte van enig ander gebied dat problemen geeft, te plaatsen, zodat je er bovenop ligt met het Shri Yantra Teken tegen jouw lichaam of kledij. Plaats daarna de piramide aan de voorzijde van jouw lichaam, net boven de Shri Yantra. Blijf in deze positie gedurende 15 tot 30 minuten of meer om de revitaliserende en harmoniserende vibraties te ontvangen.

Aura Versterking
Het houden van een Meru Piramide in de buurt van of op de schoot of het lichaam heeft een versterkend effect op het aura. Het verstevigt de omgevende beschermlaag van het aura, versterkt de mentale concentratiecapaciteit en verhoogt het energieniveau.

Meditatie
Probeer te mediteren met de Meru Piramide om sneller en gemakkelijker de diepere lagen van het bewustzijn te bereiken. Een mogelijke meditatie is om de basis van de piramide in de rechterhand te houden en je linkerhand boven de punt van de piramide te laten zweven. Laat jezelf verassen door het resultaat !

Leverbaar in 3 afmetingen:

 • Klein: De grootte van de piramide is 10 cm aan de basis.

Totale breedte inclusief houten voet is 12 cm.
Handgemaakt in koper met een Shri Yantra van 3 cm.
Geschikt voor het activeren van kristallen, sieraden, enz.
Plaats onder of bij het bed en op het bureau in de buurt van computers en electronica.
Geweldig voor Feng Shui en bodywork.
De ideale maat als reisgenoot.

 • Midden: De grootte van de piramide is 15 cm aan de basis.

Totale breedte inclusief houten voet is 17 cm.
Handgemaakt in koper met een Shri Yantra van 6 cm.
Piramide rust in groeven op de houten basis en is afneembaar.
Geschikt voor het activeren van kristallen, sieraden, essentiële oliën, vitamines, kruiden, enz.
Feng Shui hulpmiddel om trillingen te verhogen, stagnerende energie te verplaatsen, electromagnetische vervuiling te neutraliseren, enz.

 • Groot: Totale breedte inclusief houten voet is 22 cm.

Handgemaakt in koper met een 9 cm geactiveerde Shri Yantra.
Piramide rust in groeven op de houten basis en is afneembaar.
Geschikt voor het activeren van water, fruit, groenten, kristallen, bloemessences, oliën, zaden, etc.
Feng Shui tool, versterken aura, neutraliseren elektromagnetische straling, geopatische stress.

Wees creatief met jouw Meru Piramide.
We hopen dat je veel plezier beleeft aan dit krachtige Lichtmiddel.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Meru Piramide

Meru Piramide

Meru Piramide

Leverbaar in 3 afmetingen:

 • KleinDe grootte van de piramide is 10 cm aan de basis.
 • Midden: De grootte van de piramide is 15 cm aan de basis.
 • Groot: De grootte van de piramide is 20 cm bij de basis.

Binnenkort in ons gamma !

3 andere producten in dezelfde categorie: