Indus Valley - Gel Power Permanente Kruidenhaarkleuring

Nieuw product

GEL POWER van Indus Valley-92% Kruidennatuurlijke Haarverf. De enige permanente PLANTAARDIGE KRUIDENHAARVERF, die voor meer dan uit 92% kruiden bestaat. Gel Power is een exclusieve & revolutionaire formule die de garantie van een blijvende Haarkleur combineert met boven 92% aan natuurlijke kruiden en kruideningredienten , die BESCHERMEN, HERSTELLEN, VOEDEN en CONDITIONEREN !

Meer details

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 0,40 €.


20,62 € Exclusief belasting

0.22 kg
Levertijd: 2 tot 3 dagen

Datasheet

Breedte 8,5 cm
Hoogte 18,5 cm
Diepte 6 cm
Gewicht 220 gram

Meer informatie

GEL POWER van Indus Valley - 92% NATUURLIJKE PLANTAARDIGE KRUIDENHAARKLEURING.

Gel Power - de enige permanente PLANTAARDIGE KRUIDENHAARVERF, die voor meer dan uit 92% kruiden bestaat.

Gel Power  is een exclusieve & revolutionaire formule die de garantie van een blijvende Haarkleur combineert met boven 92% aan natuurlijke kruiden en kruideningredienten , die BESCHERMEN, HERSTELLEN, VOEDEN en CONDITIONEREN !

Gel Power HERBAL HAARVERF:

 • 92% Kruidennatuurlijk
 • 100% Grijsdekkend
 • Anti-allergisch
 • Bestaat uit 8 organisch gecertificeerde kruiden & tube Honing-Sinaasappel Gel
 • Moistureert & Voedt
 • Hersteld & Conditioneert
 • Glansrijk
 • Niet op dieren getest

Gegarandeerd vrij van:

 • Ammonia(k)
 • Waterstofperoxide
 • Zware metalen
 • Parabenen
 • Alcohol
 • Parfum

Gel Power geeft een permanente haarkleur in slechts 1 behandeling. U kunt genieten van de natuurlijke geheimen van prachtig mooi en gezond haar met Aloë, Kruiden, Honing- en Sinaasappelolie.

Gel Power bevat een kruidenbasis zonder ammonia(k) of waterstofperoxide.

Sinaasappel Honing Gel bedekt alle witte of grijze haren zachtzinnig zonder schade aan permanente- of fragiele haar te richten. De kruideningrediënten voeden, beschermen en moisturisen, zodat het haar een rijk-, stralende-, langblijvende kleur, volume en glans krijgt.

Gel Power is makkelijk in het gebruik, druipt niet, is zacht effectief en bevat genoeg voor twee behandelingen, afhankelijk van uw haarlengte.

Gel Power is dermatologisch getest en bevat USFDA toegestane farmaceutisch gecontroleerde ingrediënten van de hoogste cosmetische kwaliteit.

GEL POWER - 92% NATUURLIJKE KRUIDEN HAARKLEURING:

LEES DE GEHELE INSTRUCTIEFOLDER ZORGVULDIG VOOR HET GEBRUIK

BEDANKT VOOR UW VERTROUWEN IN ONS PRODUKT!

Het "INSTITUTE OF NATURAL & MODERN COSMETTECH" dat achter deze Gel Power permanent hair colour staat, heeft een reputatie in Onderzoek en Ontwikkeling van een breed gebied van Haar- en Huidverzorgingsprodukten. Onder haar begeleiding worden er internationale normen en strenge kwaliteitseisen nagevolgd.

Gel Power geeft een permanente haarkleuring in slechts 1 behandeling. U kunt nu genieten van de natuurlijke geheimen van prachtig gezond haar met Aloë, Kruiden, Honing en Sinaasappelolie.  Gel Power heeft een kruidenbasis zonder ammonia(k) en waterstofperoxide. Henna is een plant die al duizenden jaren wordt gebruikt voor het onderhoud en de kleuring van haar. Het wordt in toenemende mate gezien als een natuurlijk en veilig alternatief voor conditioners en haarverven. Henna verstrekt en accentueert de natuurlijke kleur van uw haar terwijl het verzacht en extra volume en glans geeft.  Gel Power is makkelijk in het gebruik. Het druipt niet, is zacht, effectief en bevat een inhoud - afhankelijk van uw haarlengte - tot 2 behandelingen per doosje.

Gel Power is dermatologisch getest en heeft USFDA goedgekeurde, pharmaceutisch gecontroleerde, ingrediënten van de beste cosmetische kwaliteit.

Aanbeveling:

Natural Aloë Henna Gel Power Permanent Haircolour kan zelfs gebruikt worden nadat een chemische kleurstof werd gebruikt om uw haar te kleuren. Indien uw haar blijvend werd gekleurd, bedenk dan dat uw haar poreuzer zal zijn dan gebruikelijk en kies 1 tint lichter dan normaal voor het beste resultaat.

Natural Aloë Henna Gel Power Permanent Haircolour heeft geen 100% kleuringskracht bij haar met nog aanwezige hennaresten, omdat henna het haar met een vliesje bedekt. Kleuren zullen na behandeling van persoon tot persoon afwijken.

De verpakking bevat genoeg voor een tweetal behandelingen afhankelijk van uw haarlengte. De kleuren kunnen van persoon tot persoon afwijken. Wij raden U aan een haarloktest te doen zoals en wanneer aangegeven in de gebruiksaanwijzing en in de beantwoording van de vaak gestelde vragen; zie verder !

Doe een voorbereidende huidsgevoeligiheidstest 48 uur voor elke behandeling. Zie voor deze test onder "WAARSCHUWING" aan het einde van deze instructiefolder.

De verpakking bevat:

 1. 1 Tube Sinaasappel Honing Gel (90ml) met een merkstreep op de helft, indien gebruik van 1 zakje poeder voldoet.
 2. 2 zakjes Kruiden van elk 15 gram. 1 zakje voor schouderlang haar en 2 zakjes voor het vrouwelijk langere haar (volle pak).
 3. 1 Tube (20ml) Aloë After Colour protective shampoo-conditioner voor kleurbescherming.
 4. Behandelkwastje.
 5. Een paar handschoenen.
 6. Instructiefolder. 

INGREDIËNTEN:

Kruiden Permanent Haarkleur Poeder (A): 2 zakjes van 15g i.e. 30g en 71% kruidennatuurlijk.

Kruiden: Aloe, Amla, Neem, Shikakai, Henna; Zeezout, Sodium Perborate, Citroenzuur, Paraphenylene Diamine (minder dan 3%), Para amino phenol, 2-nitro Paraphenylene Diamine, Resorcinol, 1-Naphthol, Sodium Sulphite.

Tube Sinaasappel  Aloe Honing Gel (B): 90ml en 98% natuurlijk: Gezuiverd water, Aloë Berbensis, Honing, Guar Gom, Carbomer, Imidazole urea, Siliconeolie, Sinaasappelolie, Jojobaolie, Quarternium-7 en Vitamine E.

Aloë After Colour Protective Shampooing Conditioner: Gezuiverd water, Aloë Berbensis, Coco amido Propyl Betaine, Soja Proteine, Coco Betaine (Cocosolie moisturiser), Honing, Vegetarische Glycerine, Cyclomethicone, Dimethicone, Guar Gom Poly Quarternium Siliconeolie, Xanthan GOm (natuurlijke verdikker) en Imidazole urea. 

GEBRUIKSAANWIJZING 

VOORBEREIDING: Ledig 1 zakje Kruiden Permanent Haarkleur Poeder (A) in een niet-metalen (glas of plastic) mengkom. Voeg een halve tube (zie merkstreep) Sinaasappel Aloe Honing Gel (B) er aan toe (bij korte haar).

Of ledig 2 zakjes Kruiden Permanent Haarkleur Poeder (A) in een niet -metalen (glas of plastic) mengkom. Voeg de hele tube Sinaasappel Aloe Honing Gel (B) er aan toe (bij schouderlang haar).

Nu roeren tot het mensel de egaalsoepele samenhang heeft van een dikke kruidencreme of pasta.

BEHANDELING: Doe de handschoenen aan en breng de creme met het borsteltje in kleine haarlokken van wortels naar de punten aan.  Op droog (lak & gelvrij) haar aanbrengen. Lok voor lok van beide kanten wat dikker aanbrengen. Laat de creme  minimaal 30 minuten inwerken ( mag ook 45 min.) en spoel dan het haar grondig uit met schoon stromend water tot de spoeling helder is.

NABEHANDELING: Shamponeer nu met Aloë After Colour Protective Shampooing Conditioner voor de zo gewenste kleurbescherming van uw gezonde-, sterke en mooie kapsel na elke behandeling.

Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen:

Dit produkt bevat ingrediënten die bij sommigen huidirritatie kunnen veroorzaken en een test vooraf volgens bijgaande aanwijzingen ("SENSITIVITY TEST") moet dus eerst gedaan worden. Dit produkt mag niet voor het kleuren van wimpers en wenkbrauwen gebruikt worden; blindheid zou dan kunnen volgen !

Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen houden !

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Indus Valley - Gel Power Permanente Kruidenhaarkleuring

Indus Valley - Gel Power Permanente Kruidenhaarkleuring

GEL POWER van Indus Valley-92% Kruidennatuurlijke Haarverf. De enige permanente PLANTAARDIGE KRUIDENHAARVERF, die voor meer dan uit 92% kruiden bestaat. Gel Power is een exclusieve & revolutionaire formule die de garantie van een blijvende Haarkleur combineert met boven 92% aan natuurlijke kruiden en kruideningredienten , die BESCHERMEN, HERSTELLEN, VOEDEN en CONDITIONEREN !

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...