HEM "Angel de mi Guardia" wierookstokjes in hexagoon doosje

Angel de mi Guardia Wierook HEM

Nieuw product

HEM "Angel de mi Guardia" wierookstokjes in hexagoon doosje

Meer details

Geen loyaliteitspunten voor dit product.


0,62 € Exclusief belasting

-25%

Voor 0,83 €

0.02 kg
Levertijd: 2 tot 3 dagen

Datasheet

Breedte 25 cm
Hoogte 3 cm
Diepte 3 cm
Gewicht 20 gram

Meer informatie

HEM "Angel de mi Guardia" wierookstokjes in hexagoon doosje

GEURBELEVING EN OMSCHRIJVING VOOR DE GEUR GUARDIAN ANGELS:  
Heerlijke spirituele geur van HEM, deze 'Guardian Angel' wierookstokjes worden doordrenkt met de opbeurende geur van Patchouli. Deze Guardian Angels wierook is ook zeer geschikt voor meditatie.

HEM WIEROOK.
HEM wierook: De Essentie van India. Het gebruik van wierookstokjes is een traditie in India sinds mensenheugenis. Zowel op het moment van de Gautama Boeddha in het oude India maar ook tijdens de periode van Mahatma Gandhi in het moderne India, beide hebben ernaar gestreefd om harmonie en vrede in een multiculturele wereld te brengen. Bij Hem Corporation, streeft men ernaar om echte handgemaakte Indiase wierook over de hele wereld te verkopen, in een verscheidenheid aan geuren die samensmelt met elke cultuur en traditie. hierdoor ambiëren wij de boodschap van liefde en harmonie te verspreiden. Hem wierook is te verkrijgen in de vorm van geurende masala wierookstokjes, agarbatti, dhoops en kegels. Deze helpen tijdens uw gebeden, meditatie, yoga en in het aangenaam maken van uw omgeving. Hem wierook maakt uw omgeving aromatisch en aangenaam, en kan aldus bijdragen tot vrede en rust.  Een van de toonaangevende wierook fabrikanten en exporteurs, Hem Corporation heeft haar hoofdkantoor in Mumbai, India. Hem Corporation verkoopt wierook over de hele wereld aan groothandels.

Geniet van een moment van ontspanning, laat uw gedachten de vrije loop en je lichaam tot rust komen. Dankzij een fantastisch alternatief voor geurkaarsen, wierookstokjes vullen uw woning met een hemelse sfeer die uw zintuigen omhult in pure, organische gelukzaligheid. HEM wierookstokjes staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit en een buitengewone waaier van geuren. Zij koesteren de kunst van het creëren van nieuwe geuren en dat is een familiegeheim dat is overgeleverd van generatie op generatie, waardoor de kwaliteit en de oorspronkelijke zuiverheid van elk product gegarandeerd blijft. Hoge kwaliteit, natuurlijke wierook direct van de beste ambachtslieden in India. De HEM wierook bereikt en beweegt de ziel. Mensen helder van geest  die zijn gecharmeerd van de eenvoudige dingen in het leven zullen genieten van deze serie geuren die zich onderscheiden door de eenvoud en duidelijkheid in hun geurpatroon.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

HEM "Angel de mi Guardia" wierookstokjes in hexagoon doosje

HEM "Angel de mi Guardia" wierookstokjes in hexagoon doosje

HEM "Angel de mi Guardia" wierookstokjes in hexagoon doosje

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

30 andere producten in dezelfde categorie: